miercuri, 30 martie 2011

George Rotaru s-a intors acasa

George Rotaru s-a intors acasa! Nu pentru totdeauna, dar cel putin pentru urmatoarele luni. Celebrul cantaret se afla in tara de putin timp si a marturisit in emisiunea lui Catalin Robu de pe Super Fm ca pe buletinul sau, ca oras de domiciliu in Romania, figureaza capitala.
"Pe buletinul romanesc scrie Bucuresti iar pe actele americane pe pasaport scrie New York deci imi impart casa intre Romania si America."
George Rotaru spune ca_a stat ultima data in America 7 luni, iar acum intentioneaza sa ramana in tara natala cel putin pana la toamna. Visul american si l-a indeplinit prima data in California, insa acum s-a mutat la New York. Cantaretul recunoaste ca ii place mai mult in California:
"A Adevarul este ca mi-ar fi placut sa stau in California dar acum ma duc doar la evenimente romanilor cum ar fi o sarbatoare de Craciun sau o sarbatoare de Paste, Revelion.La New York stau mai mult pentru ca este un restaurant romanesc, se cheama Bucuresti unde cant iarna si de unde plec defapt in toata America in toate comunitatile de romani care ma solicita."


Sursa : http://www.radiostar.ro/george_rotaru_sa_intors_acasa.html

Niciun comentariu: